Skip links

Publicaties

Superfood en Raw Food

Wil jij weten wat Superfood en Raw Food voor jouw gezondheid, energie, welzijn en persoonlijke succes kunnen betekenen? Drs. Irene den Doop laat in dit boek zien hoe je de vele gezondheidsvoordelen van Superfood en Raw food kan benutten, zodat je slimmer, gemotiveerder, slanker en gelukkiger de toekomst in kan gaan! Psychologe Irene den Doop geeft je uitleg en tips.

Voeding en psyche clientenversie

Meer en meer blijkt dat nutriëntrijke voeding een zeer belangrijke rol speelt in het hebben van een gezonde, evenwichtige psyche. In dit boek Voeding & psyche cliëntenversie wordt uitgelegd wat jij kunt doen op het gebied van voeding om je meer in balans te voelen op psychisch gebied. Een aanrader voor mensen die verlangen naar meer innerlijke rust!

Voeding en psyche therapeutenversie

Psychische klachten komen steeds vaker voor binnen de Nederlandse bevolking, problemen variëren van stress en depressieve klachten tot het leven met belemmerende angsten. Zogenoemde e-health en zelfhulpbehandelingen worden steeds vaker ingezet in de bestrijding van enigerlei psychische problematiek, met als doel kosten te drukken en een grotere vrijheid te bieden in het kiezen van passende behandelopties.

Hoogsensiviteit

Hoogsensitieve personen (HSP’s) ervaren prikkels intenser dan de meeste andere mensen. Dit boek is er voor jou als HSP om jezelf beter te leren begrijpen, maar ook voor je vrienden en familie om jou beter te leren kennen. Psychologe Irene den Doop en Ineke Akkermans geven je uitleg en tips.